Промоции
 
Количка
0 продукта
 

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Уважаеми клиенти,     
Ние,от детски магазин „Приказка“ следим за защитата на вашите права съгласно Закона за защита на потребителите.Молим Ви да се
свържете с нас,ако във Вас се появи усещане за нарушаване на Вашите права и ние ще се постараем възможно най-скоро да отстраним проблема.

Моля прочетете внимателно текста по-долу:

                                                    

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между "Силует СИЯ” ООД (наричан по-долу магазин „Приказка”, „Силует СИЯ”ООД  или  „Доставчик”) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн www.prikazka.com (наричан за краткост сайт или уебсайт).Тези условия обвързват всички потребители от влизането до напускането на настоящия сайт.Ако не сте съгласни с тях,моля не ползвайте този сайт.Настоящите общи условия дават информация на потребителите за правата, ограниченията и отговорностите им при използване на информацията и услугите в този електронен магазин.

Уебсайтът  www.prikazka.com  е интернет магазин,собственост на "Силует СИЯ”ООД -търговско дружество, надлежно регистрирано съгласно разпоредбите на Търговския закон, със седалище и адрес на управление: град Варна, ул. „Студентска“ блок 14 , ЕИК 103930954.

Уебсайтът  www.prikazka.com  предоставя информация на потребителите за правата, ограниченията и отговорностите им при използване на информацията и услугите в уебсайта и възможност (след съгласие с настоящите Общи условия) за онлайн поръчка, закупуване и доставка на продуктите, предлагани на страниците на електронния магазин. Потребителите могат да се възползват свободно от ресурсите на сайта www.prikazka.com  с изключение на ограниченията, описани в настоящите общи условия и други общовалидни ограничения.

“Силует СИЯ“ООД, като създател и собственик на този интернет сайт Ви дава право да зареждате,разглеждате и коментирате материалите,публикувани в него, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава по никакъв начин каквито и да е материали в този сайт да се променят, да бъдат копирани,публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел без изричното писмено съгласие на собственика „Силует СИЯ“ООД .Употребата на публикуваните в този интернет сайт материали в други сайтове е забранена. Материалите на този сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

"Силует СИЯ” ООД си запазва правото да извършва промени в данните и oбщите условия без предварително анонсиране, като същите стават обвързващи за потребителите от момента на тяхното публикуване.